top of page
OMNAMO_VS0523[websize]207.JPG

Ontdek je Zachte Kracht!

Met dit 3 maanden traject weer in je lichaam: energiek, krachtig en ontspannen.

Tijd voor Zachte Kracht

Misschien herken je het wel. De dag begint, je hebt weer onrustig geslapen, veel gedroomd of misschien heb je wel een paar uur wakker gelegen. Maar moe of niet, je staat aan en je geeft jezelf een schop onder de kont: kom op!

 

De to do-lijstjes stapelen zich in je gedachten op. Al die dingen die je moet doen, en eigenlijk ook waaraan je vandaag weer moet voldoen. Het is mentaal uitputtend. En fysiek... je voelt je eigen lichaam niet eens meer. En als je jezelf eens wat beweegt of rekt, dan voel je de stramheid van je lijf. Maar je zet door, en misschien zet je er nog wel een tandje bij.  Dat ben je gewend en doe je al jaren. 

Je lichaam weet het al

Eigenlijk weet je het al een tijdje. Je voelt je niet lekker in je lichaam, je gewrichten en spieren zijn pijnlijk en stram. Misschien heb je wel een zwaar gevoel op de maag of zijn je darmen van slag.

 

Meer bewegen helpt niet, en tijd om het rustiger aan te doen heb je eigenlijk ook niet. Maar toch, zo doorgaan is eigenlijk geen optie meer, maar wat dan? Dit kan zo niet langer.


Er moet iets veranderen! Want straks beland je nog in een burnout! En dan ben je nog verder van huis.

OMNAMO_VS0523[websize]165.JPG

Je hoeft het niet alleen te doen

OMNAMO_VS0523[websize]196.JPG

Het kan soms voelen alsof je de enige bent die dit ervaart. Om je heen zie je mensen die ook allemaal "druk druk druk" zijn. Dus wat zeur je nou? Je hebt toch een goed leven?  

 

Maar wist je dat je ook kunt leven in plaats van overleven? Je bent nu eenmaal een doorzetter, maar het mag allemaal wel iets milder. Naar jezelf en je omgeving.

 

Hoe zou het zijn om je wel weer soepel door het leven te bewegen met een lichaam zonder pijn? Niet de hele tijd aan te staan? Ruimte voor jezelf te hebben? Of dat je weer eens uitgeslapen wakker wordt met die frisse energie. Weer in verbinding te zijn met de mensen om je heen.? En vooral, de patronen die je langzaam begint te herkennen voor eens en voor altijd achter je te laten?

 

Misschien is het nu tijd om het eens niet helemaal in je eentje uit te zoeken. Het is misschien een beetje spannend om jouw gevoelens in beeld te brengen. 

Kom in je Zachte Kracht

Wil je weten hoe ik je daarbij kan helpen?

Voor jou heb ik een uniek traject samengesteld om in 3 maanden te ontspannen, te verzachten en weer helemaal jezelf te zijn. Verbonden met je lichaam en de wereld om je heen: Ontdek je Zachte Kracht!

Kom in je zachte kacht
Zachte kracht in 3 maanden

Wil jij ervaren dat Zachte Kracht je verder kan helpen in plaats van steeds maar verharden en doorgaan?

Heb je er behoefte aan om:

 • te ontdekken hoe het is om veilig te kunnen verbinden met je lichaam en daarmee je geest ontspannen

 • in beeld te krijgen waarom het lichaam vasthoudt en zo alert is 

 • te ontdekken hoe je daarbij zelf meer aan de knoppen kunt zitten om jezelf te kalmeren bij spannende momenten, en de momenten van spanning minder overweldigend te maken?

 

Dan is het traject Ontdek je Zachte Kracht voor jou!

 

Gedurende de drie maanden werken we in nauwe verbinding samen aan jouw zachte kracht.

OMNAMO_VS0523[websize]161.JPG
Ervaringen

My sessions with Dennis, both counseling and massages were the most peaceful and relaxing time of my life last year. I learned so much about myself and was able to see through things much better after talking to him. He helped me make significant progress emotionally, mentally and physically at one of the lowest time of my life. My massage sessions with him is the biggest thing I miss after moving out from Netherlands. There is no one like him!

Payal Raj

Dennis hielp me met uitzoeken wat de oorzaak van mijn klachten was. Hij deed dat stelselmatig en in duidelijk overleg. Hierdoor wist ik waar we aan werkten en kon ik duidelijker beoordelen welke aanpak werkte. De klachten waarvoor Dennis mij behandelde zijn weg en weggebleven.

Pieter Aart

Herkennen

We gebruiken verschillende vormen van de Traditionele Thaise Massagetherapie om te ontspannen. Met rustige druk of strekkingen Osteothai om zacht ruimte te creëren. Thaise acupressuur bij acute en stevige spanning in het lijf. Zo creëren we samen de zachtheid en ontspanning waar je naar verlangt.

Oefenen

We werken met oefeningen om in beeld te krijgen hoe jouw autonoom zenuwstelsel staat afgesteld en hoe de reactie uit het brein vanuit onze sociale structuren verschillen van ons lijf. De aanraking zorgt ervoor dat je in het heden blijft waardoor eventuele spanning of emoties niet overweldigend worden en je deze in veiligheid kunt ervaren.

Integreren

Je houdt een dagboek bij in een schrift, of in de online tool die ik voor je beschikbaar heb. Voorafgaand aan de opvolgende afspraak maak je een klein verslagje dat je naar me toestuurt. Zo maak je je jouw stappen naar zachte kracht steeds meer helder en ga je meer vertrouwen op je eigen kwaliteiten.

Jouw investering

Wat krijg je allemaal voor jouw investering? 

 • 7 afspraken van 90 minuten, waarin we op de mat aan de slag gaan met diverse werkvormen om jouw lichaam te ontspannen. We ontdekken wat de echte oorzaken zijn die jou verhinderen te verzachten.

 • 3 coach calls van 30 minuten, voor wanneer het spannend wordt en je extra hulp kunt gebruiken.

 • 3 maanden Whatsapp contact met spraakberichten, om nabij te zijn en elkaar op de hoogte te houden.

 • 3 maanden toegang tot online dagboek, waarmee je je voortgang kunt zien en direct kunt leren.

 • 3 maanden toegang tot meditatiebibliotheek met oefeningen, zodat je steeds makkelijker in je lijf komt en je zachte kracht kunt ervaren.

 • 3 keer meedoen met Samen Bewegend Mediteren, op de eerste donderdag van de maand.

Nu voor de introductieprijs van 989 euro of in drie termijnen van 339 euro.

Dat voelt goed!

Door zo nauw samen te werken in dit traject van 3 maanden ondersteun ik je ook buiten de sessies om je focus op jouw motivatie scherp te houden om te verzachten, meer energie te hebben en toch krachtig in het leven te staan, zonder iets van jezelf op te geven.

 

Door je Zachte Kracht te omarmen zul je merken dat: 

 • je lichaam weer ontspannen en zachter wordt.

 • je weet hoe je opkomende spanning sneller kunt signaleren.

 • je weet wat je kunt doen als spanning opkomt om deze te kalmeren.

 • je gevoelens die in je leven beter kunt plaatsen, er woorden aan te geven. 

 • je niet hoeft te verharden in relaties met anderen om jezelf te zijn.

 • je meer in verbinding bent met jezelf en de wereld om je heen.

 • je je krachtiger, energieker en zachter voelt.

Waarom met mij werken?
OMNAMO_VS0523[websize]088.JPG

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is soms is om woorden te geven aan wat er in je leeft. Dus hoe fijn is het om niet weer over je jeugd te praten, maar gewoon met het lichaam aan de slag te gaan. En echt te ervaren wat je al die tijd over het hoofd hebt gezien. 

 

Vanuit mijn 3-jarige HBO opleiding tot Thaise Massagetherapeut help ik jou met een schatkist aan lichaamsgerichte werkvormen van je klachten af. Met of zonder woorden breng ik je weer  in verbinding met je authentieke kwaliteiten, die door spanning en overleving ingevouwen zijn geraakt. Zo kan jij weer helemaal ontspannen leven!

Meer ervaringen

Het heeft me zo goed gedaan om niet alleen m'n hoofd te gebruiken, maar m'n lijf weer mee te laten doen! Ik voelde in een paar weken tijd dat ik letterlijk terugzakte in m'n lijf. ... Door de behandelingen ben ik mijn lijf weer goed gaan voelen en kan ik opmerken wanneer ik schrik. Diep ademen brengt dan rust en ook de verbeelding dat ik vleugels heb die ik mag uitslaan. ....

Manu

...Ik heb jou en daarmee jouw praktijk als zeer prettig, deskundig, veilig en welkom ervaren. Geen oordeel, veel zachtheid, warmte en een veilige bedding om te mogen ontdekken, groeien. Ik voel(de) mij helemaal gezien en bekrachtigd in mijn licht. Ik vond het zeer waardevol om zowel fysiek te ervaren (via de massages) waar mijn blokkades zitten, hoe ik reageer op 'pijn' en nabijheid in mijn lichaam als wel om (ademhalings-grondings)oefeningen te doen. ...

Melanie Gerdes

bottom of page