top of page

Stoelmassage

Even van die pijn in rug, nek en schouders af? Probeer eens een Thaise stoelmassage!


Zo ontvang je direct verlichting voor je klachten en ervaar je de aanraking van de Thaise massage. Een stoelmassage is geschikt voor mensen die al wat langer last hebben van een eerder verrekte spier in de rug of die door thuiswerken aan de keukentafel stijve spieren in de nek en de schouders hebben. Hierdoor gaat alles als het ware steeds meer vastzitten. 


Het lijf gaat namelijk op andere plekken steeds meer compenseren.  Je kunt natuurlijk zelf wat rekkingen van de nek, schouders en rug doen. Maar als dat niet helpt kan een korte Thaise Stoelmassage van 30 minuten je net even die ontspanning en opfrissing geven die je lijf nodig heeft.  

Stoelmassage

De Thaise stoelmassage is een combinatie van de Traditionele Thaise massage op de mat en de klassieke stoelmassage. Deze stoelmassage heeft ook overeenkomsten met shiatsu-stoelmassage.


Mensen die een Thaise stoelmassage hebben ervaren geven aan verbaasd te zijn over hoeveel ontspanning er kan ontstaan in slechts een half uur. De aandacht gaat uit naar nek, schouders en rug. 


Vaak wordt na een Thaise stoelmassage een afspraak gemaakt voor een ontspannende Thaise Yogamassage of Massagetherapie

Wat kun je verwachten? 


Ik ontvang je bij binnenkomst met een glas water. Voorafgaand aan de afspraak stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail toe. De antwoorden van deze vragenlijst nemen we kort door en ik licht toe wat de Thaise stoelmassage inhoudt en wat mijn aanpak zal zijn. 


Ik stel de massagestoel af op jouw lengte zodat je helemaal comfortabel in de stoel kan hangen. Afhankelijk van je klachten leg ik de focus op een specifiek deel van het lichaam, maar ik behandel in ieder geval de rug, de schouders, de nek en de armen en sluit af met het hoofd.  


Na de behandeling praten we kort na over wat het effect is geweest en drinken we een glas water.  Na 30 minuten sta je weer buiten. 

Extra informatie 


Voor een stoelmassage is het prettig om makkelijk zittende kleding te dragen zoals een t-shirt, maar dat is niet perse nodig.  Je mag je schoenen uitdoen en een eventuele riem mag af. Heb je lang haar, dan is het fijn om een elastiekje mee te nemen. 

bottom of page