top of page

Stoelmassage

Kort maar krachtig


Eindelijk van die pijn in rug, nek en schouders af? Probeer eens een Thaise Stoelmassage!


Misschien ken je het wel. Je hebt al wat langer last van een verrekte spier in de rug of stijve schouders door thuiswerken aan de keukentafel. En wat je ook doet, het wil niet meer ontspannen. Als je te lang wacht, wordt het van kwaad tot erger. Het lijf gaat namelijk op andere plekken steeds meer compenseren. En op den duur gaan krijg je ook meer last van met hoofdpijn of nekpijn en slaap je slecht. 


Maar je hebt ook een druk leven en nauwelijks tijd voor je zelf. Met een  Thaise Stoelmassage van 30 minuten help ik je van je pijn af. Zo krijg jij de ontspanning en opfrissing die je lijf nodig heeft om weer soepel te kunnen bewegen. En een half uurtje kun je altijd wel vinden!


Geef jezelf wat ruimte! Niet alleen zijn je spieren weer een stuk soepeler, ook kalmeert je geest en voel je je rustiger! 

Stoelmassage borstopener  | OMNAMO | Arnhem
Stoelmassage handmassage  | OMNAMO | Arnhem
Stoelmassage nek  | OMNAMO | Arnhem

De Thaise stoelmassage is een combinatie van de Traditionele Thaise Massage en de klassieke stoelmassage. Je zit op een speciale stoel waar je met je borst tegen een zachte leuning rust en je hoofd met een hoofdkussen wordt ondersteund. Ook je armen en benen worden ondersteund door stevige kussens. Alleen al in deze houding zitten geeft al ontspanning! Je hebt gewoon je kleding aan, want de massage wordt zonder olie gegeven. 


Door diverse rekkingen van armen, hoofd en nek komt er ruimte. Pijnlijke plekken of knopen worden door acupressuur of vergelijkbare technieken losgemaakt. Mensen die een Thaise stoelmassage hebben ervaren geven aan verbaasd te zijn over hoeveel ontspanning er kan ontstaan in slechts een half uur

Wat kun je verwachten? 


Voorafgaand aan de afspraak stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail toe zodat ik weet waar jij last van hebt. We bespreken deze kort door en gaan dan direct aan de slag op de massagestoel.


Ik stel de massagestoel af op jouw lengte zodat je helemaal comfortabel en ontspannen in de stoel kan hangen. Ik stem de behandeling af op jouw klachten. Zo geef ik meer aandacht waar het nodig is. In ieder geval komen de rug, de schouders, de nek en de armen aan bod.


Na de behandeling drinken we een glas water en na 30 minuten sta je weer buiten. Zo kun jij weer soepel en opgefrist verder met wat je aan het doen was.

Extra informatie 


Voor een stoelmassage is het prettig om makkelijk of loszittende kleding te dragen zoals een t-shirt, maar dat is niet perse nodig. Je mag je schoenen uitdoen en een eventuele riem mag af. Heb je lang haar, dan is het fijn om een elastiekje mee te nemen zodat ik goed bij je nek kan. 

Stoelmassage schouders  | OMNAMO | Arnhem
bottom of page