top of page

Reviews en ervaringen

Ik voel me meer en meer verbonden met mijn lichaam en de mensen/wereld om mij heen. Lichaamswerk had al mijn aandacht en passie, dit is des te meer vergroot nu ik meer inzicht/bewustwording heb gekregen op de reacties, klachten ed van mijn lichaam. De onrust die ik veel ervoer (en soms nog), mijn blokkades en bovenal mijn polyvagale systeem. Ook hierin ben ik mij verder gaan verdiepen - lichaamswerk en 'trauma'.

Ik kan echt zeggen dat ik meer bedding en veiligheid in mijn lijf, mijzelf heb gekregen en daardoor vaker vanuit mijn ventrale vagale stuk handel. Het voelt zo fijn! :-)

Ik heb jou en daarmee jouw praktijk als zeer prettig, deskundig, veilig en welkom ervaren. Geen oordeel, veel zachtheid, warmte en een veilige bedding om te mogen ontdekken, groeien. Ik voel(de) mij helemaal gezien en bekrachtigd in mijn licht. Ik vond het zeer waardevol om zowel fysiek te ervaren (via de massages) waar mijn blokkades zitten, hoe ik reageer op 'pijn' en nabijheid in mijn lichaam als wel om (ademhalings-grondings)oefeningen te doen.

Jij voelt heel goed aan wat er nodig is. Ik vond het ook heel waardevol dat ik aansluitend een mail kreeg met een korte samenvatting van de sessie en ondersteunende oefening(en).

Melanie Gerdes

e-mail

I offered a massage to my husband for his birthday and he had the best experience ever! He was fully relaxed and happy. The both of us will for sure come come back. Thanks a lot Dennis

Cecilia Ngamby

Google

*****

Ik ga sowieso nog terug komen maar wil je toch nu al even bedanken. Ik heb deze week al 2 keer 6 km PIJNVRIJ kunnen hardlopen, echt ongelofelijk en zo fijn. Dinsdag ga ik voor een uitgebreide behandeling naar die fysio en chiropractor en daarna zal ik weer wat plannen.

Solange

E-mail

Richard van Tintelen

Google

*****

I liked the space, the massage was great, I felt very relaxed afterwards.

A.

Classpass

*****

Een heel erg fijne massage gehad. Veel spanning in mijn onderrug en benen door het vele thuiswerken/bureauzitten. Maar hier wist Dennis wel raad mee. Ik ging zwevend naar huis :-)

Niels Scholten

Google

*****

Gedurende een half jaar 8 thaise yoga massages bij Omnamo gehad. Voor mij een nieuwe ervaring, een thaise yoga massage, maar bij de eerste kennismaking/intake voelde het meteen al goed. Dennis stelde vragen of er ergens knelpunten zaten en vroeg goed door om een breed inzicht te krijgen waar de oorzaak vandaan kwam. Op basis daarvan gaf hij veel tips en advies, die ik nog dagelijks toepas. Ik heb Dennis als zeer bekwaam, oprecht geïnteresseerd en met aandacht voor de persoon ervaren. Geen lopende band werk maar echt een ontspannen gevoel als je naar huis gaat...en dat ga je na een massage bij Omnamo!

Elise de Bruin

Google

*****

Al veel massages ervaren, en als Massagetherapeut kan ik een behandeling Dennis ten zeerste aanraden! Vakkundig, zorgzaam, met liefde en aandacht!

Diana

Treatwell

*****

Fijne behandeling, luisterend oor en fijne behandelruimte

Marlie

Treatwell

****

Dennis is super kundig, weet wat hij doet en weet ook de juiste vragen te stellen. Bij een aantal plekken was het erg pijnlijk, maar in combinatie met de juiste ademhaling erg effectief. Nu ruim twee weken later voelt het nog steeds goed! Echt een aanrader als je op specifieke drukpunten gemasseerd wil worden voor een effectiever resultaat.

Judith

Treatwell

*****

Dennis hielp me met uitzoeken wat de oorzaak van mijn klachten was. Hij deed dat stelselmatig en in duielijk overleg. Hierdoor wist ik waar we aan werkten en kon ik duidelijker beoordelen welke aanpak werkte. De klachten waarvoor Dennis mij behandelde zijn weg en weggebleven.

Pieter Aart

Treatwell

*****

Prima aanpak voor mijn hulpvraag

Hein G

Google

*****

Echt heel tevreden over Dennis! Hij is bijzonder aardig, denkt goed mee en vooral heel kundig. Voelt goed als ik geweest ben

Lidian Lensen

Google

*****

Een poosje geleden heb jij ervoor gezorgd dat ik weer ruimte kon ervaren in mijn eigen lijf. Ik zat echt een beetje op slot, ik kon mijn rechterbeen een stuk minder ver opzij buiten dan mijn linker. En door jouw massage is dat helemaal goed gekomen! Ik ben er nog altijd blij mee en dankbaar voor.

Evelyn Grooten

Instagram

Het heeft me zo goed gedaan om niet alleen m'n hoofd te gebruiken, maar m'n lijf weer mee te laten doen! Ik voelde in een paar weken tijd dat ik letterlijk terugzakte in m'n lijf. ... Door de behandelingen ben ik mijn lijf weer goed gaan voelen en kan ik opmerken wanneer ik schrik. Diep ademen brengt dan rust en ook de verbeelding dat ik vleugels heb die ik mag uitslaan. .... Ik kan weer zelf verder met vertrouwen, met oefeningen thuis op m'n matje. Verwonderd dat mijn lijf zo reageert op de druk-massages, maar ook dat er nooit blauwe plekken kwamen :-) of heftige spierpijn de volgende dag.

Manu

brief

Voor mij de eerste Thaise Stoelmassage, heerlijk!! Er gaat zeker een vervolg komen.

Willem Mertens

Google

****

Heerlijk!

Anoniem

Classpass

*****

Hele fijne en deskundige massagetherapeut. Dennis heeft mij een therapeutische behandeling gegeven met focus op mijn stramme schoudergordel, de dag erna zat er al meer beweging in. Dankjewel!

Dieuwke Ingenegeren

Google

*****

Very good skill

Anoniem

Treatwell

*****

Grondig is echt niet voldoende om Dennis te omschrijven. Bij Dennis voel ik me op mijn gemak, kan ik alles in vertrouwen vertellen, voel ik me gehoord en gerespecteerd. De behandelingen zijn professioneel en grondig, hij gaat niet voor minder dan een perfect resultaat en dat merk je. Het is genieten, af en toe ook afzien, maar dat hoort erbij. Het resultaat mag er zijn; dankjewel Dennis

Manuela

Treatwell

*****

Dennis is vriendelijk, zorgzaam en kundig. Hij legde duidelijk uit wat hij ging doen zodat ik mij op mijn gemak voelde. Zowel klacht gericht als ontspannend. Een fijne massage. Ik kom zeker nog een keer terug.

Sylvia

Treatwell

*****

Top massage therapeut. Ging goed in op mijn klacht, maar masseerde de rest van mijn lichaam ook voor de balans. Deze massage heeft zeker een goede bijdrage geleverd aan het herstel van mijn stijve schoudergordel en het was ook alleen al heerlijk om de massage te ontvangen!

D.

Treatwell

*****

De praktijkruimte voelt goed, fijn en is erg mooi in balans. De behandelaar Dennis is dan ook bijzonder en heel kundig. Hij neemt echt de tijd voor je. De punten waar ik vast liep wist hij weer in beweging te zetten, zowel mentaal als fysiek. Door zijn heldere blik een beter zicht op de situatie verkregen. Met de tips en oefeningen kun je stroming bij houden. Heerlijk weer kunnen en durven bewegen, in contact met mijn eigen gevoel

Marjolein Muts

Google

*****

I came in with a complaint on lower back pain and it was resolved after one session. Great professional!

Aliya Burkit

Google

*****

Vertrouwd. Kundig. Goede communicatie. Fijne en mooie praktijkruimte. Aanrader!

Kareltje in 't Veld

Google

*****

Ik ben zelf beroepsmasseur en zelf heb ik ook goede massage nodig. De praktijk is erg schoon wat ik erg prettig vind. De behandeling was echt geweldig. Ik zou een ieder aanraden om een behandeling bij Dennis te doen. Hij neemt alle tijd en brengt veel rust waardoor je helemaal kunt ontspannen. Ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling!

Nattawat Khemanuwong

Google

*****

Had a fantastic therapeutic Thai massage by Dennis today. I now feel great! Much lighter and fresher! It was intense, sensitive, strong and gentle! Wonderful!

Sabina Wörner

Google

*****

Hele prettige behandeling, Dennis beschikt over veel kennis en kan dit doeltreffend toepassen. Gevoelig waar het moet, stevig waar het kan. Fijne behandeling om echte ontspanning te ontdekken!

Steven Twigge

Google

*****

Effective !

Anoniem

Treatwell

*****

Heerlijke massage gehad. Aanrader!

Anoniem

Treatwell

*****

Dennis weet je op je gemak te stellen en vraagt op een fijne manier waar je de aandacht op wilt vestigen en kan vanuit zijn professionaliteit een juiste behandeling toepassen. Hij neemt in alle rust de tijd om tot de kern te komen. dank je wel

Jelle Hekstra

Treatwell

*****

Voor mij was het de 1e thaise massage en ik had geen idee wat me te wachten stond. Het is zeker goed bevallen. Dennis is een kundige vriendelijke man waarbij ik me direct op mn gemak voelde. Ik kom zeker vaker voor een behandeling.

Lisa

Treatwell

****

Een heerlijke ontspannen en doeltreffende Thaise massage gehad bij Omnamo. Dennis is oprecht geïnteresseerd in de behoeften en stelt goede vragen om erachter te komen of er ergens knelpunten zijn. Door zijn interesse voel je je al heel snel op je gemak

E. de Bruin

Treatwell

*****

bottom of page