top of page

Thaise Yoga Massage

Lekker weer in je lijf!


Heb je het druk? Of voel je je gespannen en vermoeid? Merk je dat je veel in dezelfde houding werkt en vast zit of heb je last van je lijf omdat je vaak repeterende bewegingen maakt? 


Met de Thaise Yoga Massage help ik je om de plekken die vastzitten in je lichaam los te maken. Hierdoor kunnen kun je diep ontspannen, maar geeft deze massagevorm ook een verkwikkend effect. Al eeuwenlang wordt de Traditionele Thaise massage ingezet voor het verbeteren van welzijn en het verhelpen van klachten. Onlangs benoemde de UNESCO deze therapievorm tot Werelderfgoed. 


Mensen die de Thaise Yoga Massage hebben ervaren geven aan zich na de behandeling verfrist, licht en kalm te voelen. 

Thaise Yoga Massage stretch van de rug | OMNAMO | Arnhem
Thaise Yoga Massage forward fold | OMNAMO | Arnhem
Thaise Yoga Massage rugmassage | OMNAMO | Arnhem

Je ontvangt een ontspannende Thaise Yoga Massage traditioneel op een zachte mat op de grond, over de kleding heen. Zo kun je je makkelijk overgeven aan de zwaartekracht en contact maken met de grond. 


Ik gebruik een combinatie van strekkingen, vergelijkbaar met yogahoudingen, vloeiende bewegingen en zachte of diepe stimulaties van de spieren. Met de door jou gewenste druk nodig ik je lichaam uit om te openen en stimuleer ik de goede doorgang van de bloedsomloop. Zo voel jij alles weer stromen. 


Tijdens de Thaise Yoga Massage komt het hele lichaam aan bod, van voeten tot hoofd. Doordat je lichaam zo wordt aangeraakt, kan de geest ontspannen en helemaal tot rust komen. Lekker zo'n ruim lichaam en rustig brein! Op basis van jouw wensen lever ik maatwerk en draai ik geen vaste routine af.

Wat kun je verwachten?


Ik stem de Thaise Yogamassage graag af op jouw wensen en klachten. Daarom stuur ik je van tevoren een vragenlijst zodat we nog gerichter op de mat aan de slag kunnen. Voorafgaand aan de massage doen we soms een kleine ademhalingsoefening of meditatie. Tijdens de massage kun je altijd aangeven of je wat meer of minder druk wil ontvangen. 


Na de massage praten we kort na over wat het effect is geweest en drinken we een glas water.  Soms komt er tijdens de massage iets op; een onverwacht pijnlijke plek of een gewricht dat om extra aandacht vraagt of emoties die opkomen. Dat is geen enkel probleem. We hebben voldoende tijd om de afspraak rustig af te ronden. 

Extra informatie


  • De massage wordt gegeven over de kleding heen, zonder gebruik van olie. Makkelijk zittende kleding zoals een t-shirt (met lange mouwen), een jogging of yogabroek of iets vergelijkbaars wordt van harte aanbevolen. Je kunt je ook ter plekke omkleden.

  • Een Thaise Yoga Massage kun je makkelijk online inplannen voor 60 of 90 minuten. Je kunt deze makkelijk in de online agenda reserveren.

Wil je maximaal resultaat van je massage? 

Plan dan niet te veel afspraken (direct) na de massage en drink voldoende water. Probeer op de dag van de massage koffie en alcohol te vermijden.

Thaise Yoga Massage acupressuur | OMNAMO | Arnhem
bottom of page