top of page

Thaise Yoga Massage

Heb je het druk? Of voel je je gespannen en vermoeid? Merk je dat je veel in dezelfde houding werkt en vast zit of heb je last van je lijf omdat je vaak repeterende bewegingen maakt? 


De strekkingen in de ontspanningsmassage helpen om de plekken die vastzitten los te maken waardoor je bloed en energie weer goed door je lichaam kan stromen en dat heeft een verkwikkend effect


Mensen die de Thaise ontspannende massage hebben geboekt geven aan zich na de behandeling verfrist, licht en kalm te voelen. Is Thaise Yogamassage helemaal nieuw voor je, en vind  je het wat spannend? Dan is de Thaise Stoelmassage wellicht wat voor je.

Thaise Yoga Massage

Een ontspannende Thaise yogamassage wordt gegeven op een zachte mat op de grond, over de kleding heen. Deze massage helpt om je lichaam te ontspannen en los te maken. Het bevordert de bloedsomloop en reduceert stress. 


De behandeling bestaat uit een combinatie van strekkingen, vergelijkbaar met yogahoudingen, vloeiende bewegingen, zachte of diepe stimulaties van de spieren, gekozen op de door jou gewenste druk. Olie wordt alleen gebruikt voor ontspannende massages aan voeten, handen, nek en/of hoofd. 


Tijdens een ontspanningsmassage wordt het hele lichaam behandeld, maar er is ook ruimte voor specifieke wensen.

Wat kun je verwachten?


Ik ontvang je bij binnenkomst met een kop thee. Voorafgaand aan de afspraak stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail toe. De antwoorden van deze vragenlijst nemen we door, en als het de eerste keer is dat je er bent, licht ik toe wat de Thaise massage inhoudt.


Afhankelijk van de intake start ik met je op de mat in rug-, zij- of buikligging of in een zithouding. Er zijn voldoende kussens en attributen aanwezig om je comfortabel te laten liggen of zitten. Soms heeft het lichaam ineens behoefte om te bewegen en daar is tijdens de afspraak voldoende ruimte voor.


Na de massage praten we kort na over wat het effect is geweest en drinken we een glas water.  Soms komen we tijdens de massage iets tegen dat we allebei niet verwachten; een pijnlijke plek of een gewricht dat om extra aandacht vraagt of emoties die opkomen. Dat is geen enkel probleem. Er is voldoende tijd om de afspraak rustig af te ronden.

Extra informatie


  • De massage wordt gegeven over de kleding heen, zonder gebruik van olie. Draag makkelijk zittende kleding zoals een t-shirt (met lange mouwen), een jogging of yogabroek of iets vergelijkbaars. Je kunt je ook ter plekke omkleden.

  • Een ontspannende Thaise yogamassage kun je boeken voor 90 en 120 minuten. Met een behandeling van 90 minuten is het lichaam verkwikt en ontspannen. Een afspraak van 120 minuten heeft meer ruimte voor specifieke aandachtsgebieden, gezamenlijke meditatie of ademwerk.


Wil je maximaal resultaat van je massage? 

Plan dan niet te veel afspraken (direct) na de massage en drink voldoende water. Probeer op de dag van de massage koffie en alcohol te vermijden.

bottom of page