top of page

Voetreflexzone massage

Ben je toe aan een verfrissend gevoel na een lange dag hard werken. Of is je lichaam wat gespannen en vermoeid? Probeer dan eens een voetreflexzone massage. Je staat en loopt de hele dag op je voeten. Je voeten dragen je hele lichaam overal naartoe en mogen af en toe wel wat liefde ontvangen. 


Via de reflexpunten op de voeten kunnen energetische blokkades worden opgeheven en kan er een weldadige ontspanning komen. Mensen die de Voetreflexzone massage hebben ervaren geven aan zich na de behandeling wakker en mellow te voelen. 


Heb je kriebelige voeten? Dan is de Thaise Stoelmassage wellicht wat voor je. Voor de ultieme ontspanning combineer je een voetreflexzone massage met een Thaise Yoga massage. 

Voetreflexzone massage

Een ontspannende Thaise voetreflexmassage wordt gegeven op een zachte mat op de grond of vanuit een gemakkelijke stoel. Deze massage helpt om je lichaam te ontspannen vanuit de voeten. 


Deze vorm van massage stimuleert de bloedsomloop en reduceert stress. De massage wordt vooraf gegaan aan uit kort warm voetenbad. Daarna volgt een massage van de voeten met een zachte geurende olie waarbij alle reflexpunten op de voeten die in verbinding staan met  lichaamsdelen en organen worden aangeraakt. Op verschillende punten wordt verschillende druk gebruik, soms wat steviger en dieper en soms juist wat milder en zachter.

Wat kun je verwachten?


Ik ontvang je bij binnenkomst met een kop thee. Voorafgaand aan de afspraak stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail toe. De antwoorden van deze vragenlijst nemen we door terwijl je een voetenbad krijgt. 


Als het je eerste afspraak is, licht ik toe wat de Thaise Voetreflex massage inhoudt.

Afhankelijk van de intake en jouw wensen gaan we aan de slag in comfortabele houding op de mat of vanuit een gemakkelijke stoel. Je kunt je kleding gewoon aanhouden, alleen de voeten en onderbenen worden ontbloot. Bij een ontspannende Thaise voetreflex massage werk ik met heerlijke geurende zachte olie uit Thailand. Na een korte opwarming van beide voeten Eerst masseer ik de reflexzone punten op de rechtervoet en dan de linker.


Na de massage praten we kort na over wat het effect is geweest en drinken we een glas water.  Soms komen we tijdens de massage iets tegen dat we allebei niet verwachten. Een pijnlijke plek of een gewrichtje in de voet dat om extra aandacht vraagt. Het kan gebeuren dat de massage daardoor iets uitloopt. Daar is altijd ruimte voor.

Extra informatie


  • De massage wordt gegeven op de onderbenen en de voeten. Ik raad je aan makkelijk zittende kleding te dragen, zoals een t-shirt (met lange mouwen), een jogging of yogabroek of iets vergelijkbaars zodat de broekspijpen opgestroopt kunnen worden, zonder de benen af te knellen.

  • Een ontspannende Thaise Voetreflex Massage kun je boeken voor 60 minuten.


Wil je maximaal resultaat van je massage? 

Plan dan niet te veel afspraken (direct) na de massage en drink voldoende water. Probeer op de dag van de massage koffie en alcohol te vermijden.

bottom of page