top of page

Voetreflexzone massage

Geef je voeten wat liefde


Als je na een lange dag hard werken voelt dat je lichaam wat gespannen en vermoeid is? Dan is dat niet zo gek. Je staat en loopt de hele dag op je voeten. Je voeten dragen je hele lichaam overal naartoe en mogen af en toe wel wat liefde ontvangen. Een voetreflexzone massage is helemaal gericht op het ontspannen van jouw lichaam via je voeten. 


Via de reflexpunten op de voeten hef ik met verschillende druk energetische blokkades op zodat kan jij een weldadige ontspanning ervaren. Mensen die de voetreflexzone massage hebben ervaren geven aan zich na de behandeling wakker en mellow te voelen. 

Voetreflexzone massage op de mat | OMNAMO | Arnhem
Voetreflexzone massage op de mat drukpunt voet| OMNAMO | Arnhem
Voetreflexzone massage op de mat | OMNAMO | Arnhem

In mijn praktijk in Arnhem geef ik de ontspannende voetreflexzone massage op een zachte mat op de grond of vanuit een gemakkelijke stoel. Zo wordt jouw lichaam helemaal ondersteund en hoef je niets te doen. 


Met de voetreflexzone massage help ik het lichaam de bloedsomloop te stimuleren en zo reduceert het spanning en stress. Voordat ik je voeten masseer kijg je een warm voetenbadje. Daarna masseer ik je voeten met een zachte geurende olie, waarbij ik alle reflexpunten op de voeten die delen van jouw   lichaam en organen vertegemwoordigen meeneem. Op plekken waar je wat klachten hebt, geef ik verschillende druk. Soms wat steviger en dieper en soms juist wat milder en zachter.

Wat kun je verwachten?


Ik ontvang je bij binnenkomst met een kop thee. Voorafgaand aan de afspraak stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail toe. De antwoorden van deze vragenlijst nemen we door terwijl je een voetenbad krijgt. 


Als het je eerste afspraak is, licht ik toe wat de voetreflexzone massage inhoudt.

Afhankelijk van jouw wensen gaan we aan de slag in comfortabele houding op de mat of vanuit een gemakkelijke stoel. Je kunt je kleding gewoon aanhouden, alleen de voeten en onderbenen worden ontbloot. Bij een ontspannende voetreflexzone massage werk ik met heerlijke geurende zachte olie uit Thailand. Na een korte opwarming van beide voeten masseer eerst ik de reflexzone punten op de rechtervoet en dan de linkervoet.


Na de massage praten we kort na over wat het effect is geweest en drinken we een glas water.  Soms komen we tijdens de massage iets tegen dat we allebei niet verwachten. Een pijnlijke plek of een gewrichtje in de voet dat om extra aandacht vraagt. Het kan gebeuren dat de massage daardoor iets uitloopt. Daar is altijd ruimte voor.

Extra informatie


  • De massage wordt gegeven op de onderbenen en de voeten. Ik raad je aan makkelijk zittende kleding te dragen, zoals een t-shirt (met lange mouwen), een jogging of yogabroek of iets vergelijkbaars zodat de broekspijpen opgestroopt kunnen worden, zonder de benen af te knellen.

  • Een ontspannende voetreflexzone massage kun je boeken voor 60 minuten.


Wil je maximaal resultaat van je massage? 

Plan dan niet te veel afspraken (direct) na de massage en drink voldoende water. Probeer op de dag van de massage koffie en alcohol te vermijden.

Voetreflexzone massage op de mat | OMNAMO | Arnhem
bottom of page