top of page

Cadeaubon

Een foto van een OMNAMO cadeaubon aan de voor en achterkant

Wie gun jij wat ontspanning?

 

Weet je nog niet wat je iemand wil geven voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, de kerstdagen of een andere leuke gelegenheid? Of gaat het om iemand die alles al heeft? Geef dan eens een originele ervaring cadeau. Iedereen kan altijd wel wat ontspanning in lichaam en geest gebruiken. 

Kies voor de beste optie om jouw cadeaubon te ontvangen:

  • digitale cadeauboncode: je ontvangt na betaling direct de cadeauboncode op de factuur in je e-mail. De code kun je overnemen op een eigen cadeaukaart of iets dergelijks (direct

  • digitale cadeaubon: na betaling ontvang je een digitale cadeaubon met code in je e-mail. Geef in het opmerkingenveld door dat je gaat voor optie 2. Als je wil zet ik de naam van de ontvanger op de bon (binnen 24 uur).

  • een echte cadeaubon: na betaling stuur ik een papieren cadeaubon in leuke verpakking naar jou toe zodat je hem zelf kunt geven, of ik stuur hem naar het adres van de ontvanger. Zorg dan dat je de relevante informatie in het opmerkingenveld zet. Hou rekening met de reguliere postverwerkingstijd en mogelijke najaarsdrukte (2-3 werkdagen).

Heb je een cadeaubon ontvangen? Boek dan makkelijk online een afspraak in via de online agenda. Of stuur me een berichtje. 

bottom of page