top of page

Cadeaubon

Een foto van een OMNAMO cadeaubon aan de voor en achterkant

Kies voor de beste optie om jouw cadeaubon te ontvangen:

  • digitale cadeaubon: je ontvangt na betaling direct al de cadeauboncode op de factuur in je e-mail. De code kun je overnemen op een eigen cadeaukaart of iets dergelijks (direct). Je ontvangt daarna ook een digitale cadeaubon met code in je e-mail. Die kun je zelf uitprinten. 

  • een echte cadeaubon: na betaling stuur ik een papieren cadeaubon in leuke verpakking naar jou toe zodat je hem zelf kunt geven. Of ik stuur hem direct naar het adres van de ontvanger. Zorg dan dat je de adresinformatie van de ontvanger in het opmerkingenveld zet. Hou rekening met de reguliere postverwerkingstijd en mogelijke drukte bij de post (2-3 werkdagen).

Heb je een cadeaubon ontvangen? Boek dan makkelijk online een afspraak in via de online agenda. Of stuur me een berichtje. 

Wie gun jij wat ontspanning?

 

Weet je nog niet wat je iemand wil geven voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, de kerstdagen of een andere leuke gelegenheid? Of gaat het om iemand die alles al heeft? Geef dan eens een originele ervaring cadeau. Iedereen kan altijd wel wat ontspanning in lichaam en geest gebruiken. 

bottom of page