top of page

Praktijkinformatie

Openingstijden:

 

  • dinsdag van 19:30 tot 21:30 

  • woensdag van 9:30 tot 21:30 uur

  • donderdag van 9:30 tot 13:30 uur

  • vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur

  • zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur

Contactformulier

Overige informatie

KVK: 72802081

BTW ID: NL001719228B73

 

Aangesloten bij beroepsvereniging      CAT-vergoedbaar: 56542021-06-04

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Aangesloten bij de Thai Healing Alliance International

CATVergoedbaar 2023
GAT Geschillen logo WKKGZ

Privacy Statement

Jouw privacy gewaarborgd

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik als jouw therapeut. Jouw dossier bevat aantekeningen over de informatie die je mij versterkt tijdens de intake, tijdens afspraken en tussentijds. Dit omvat onder meer aantekeningen over je gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde behandelingen.

Met het registreren van gegevens die jou persoonlijk betreffen verbind ik mij aan het zorgvuldig verwerken en bewaren van je gegevens. Het is logisch dat je graag wil weten of je privacy gewaarborgd kan blijven en hoe ik daar voor zorg. Om die reden is dit reglement opgesteld volgens de richtlijnen binnen het wettelijk kader van de AVG. Indien je naar aanleiding van dit reglement nog vragen hebt over het waarborgen van jouw privacy dan kun je daarvoor bij mij terecht.

Je kunt het volledig privacy statement hier downloaden:

Wanneer je een afspraak bij OMNAMO maakt, zal ik je vragen om akkoord te gaan met het privacy statement. Ben je niet akkoord, dan mag ik geen gegevens van je verwerken die ik nodig heb voor het opstellen van een juist plan van aan pak (behandelplan) en het monitoren van de voortgang en kan ik je derhalve niet met je werken. Eventuele informatie die ik in de tussentijd heb ontvangen zal worden gewist. 

Heb je nog vragen over privacy bij OMNAMO of vragen over het privacy statement, stuur me dan een berichtje per e-mail of via het contactformulier.

bottom of page