top of page

Praktijkinformatie

Heb je vragen of de behandelingen die ik aanbied of wil je een afspraak maken buiten mijn gewone openingsuren. Stuur me dan via onderstaand formulier een berichtje. Je kunt me ook bellen, maar tijdens behandelingen ben ik vaak niet in de gelegenheid om op te nemen. Je kunt me ook een sms-bericht of Whatsapp bericht sturen. 

Mijn reguliere openingstijden zijn:

 

  • dinsdag van 19:30 tot 21:30 

  • woensdag van 9:30 tot 21:30 uur

  • donderdag van 9:30 tot 13:30 uur

  • vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur

  • zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur

1/17

Adres

Burgemeester Weertsstraat 40

6814 HR Arnhem

Telefoon:

E-mail:

+31 6 45 39 60 52

Contactformulier

Bericht verstuurd! Dank je wel voor je bericht, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik vind het belangrijk om je te laten weten welke gegevens ik voor de behandelingen in mijn praktijk OMNAMO voor Thaise Massage en Therapie van je nodig heb, hoe ik met je gegevens om ga, hoe ik deze  gegevens gebruik en hoe deze verwerkt worden en jouw privacy gegarandeerd kan worden. 

Daarom heb ik een privacy statement gemaakt waarin deze informatie staat vermeld conform het voorschrift van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Je kunt het volledig privacy statement hier downloaden:

Wanneer je een afspraak bij OMNAMO boekt, zal ik je vragen om akkoord te gaan met het privacy statement. Ben je niet akkoord, dan mag ik geen gegevens van je verwerken die ik nodig heb voor het opstellen van de juiste behandeling en het monitoren van de voortgang en kan ik je derhalve niet behandelen. Eventuele informatie die ik in de tussentijd heb ontvangen zal worden gewist. 

Heb je nog vragen over privacy bij OMNAMO of vragen over het privacy statement, stuur me dan een berichtje per e-mail of via het contactformulier.

bottom of page