top of page

Stoelmassage

Kort maar krachtig


Eindelijk van die pijn in rug, nek en schouders af? Probeer eens een Thaise Stoelmassage!


Misschien ken je het wel. Je hebt al wat langer last van een verrekte spier in de rug of stijve schouders door thuiswerken aan de keukentafel. En wat je ook doet, het wil niet meer ontspannen. Als je te lang wacht, wordt het van kwaad tot erger. Het lijf gaat namelijk op andere plekken steeds meer compenseren. En op den duur gaan krijg je ook meer last van met hoofdpijn of nekpijn en slaap je slecht. 


Maar je hebt ook een druk leven en nauwelijks tijd voor je zelf. Met een  Thaise Stoelmassage van 30 minuten help ik je van je pijn af. Zo krijg jij de ontspanning en opfrissing die je lijf nodig heeft om weer soepel te kunnen bewegen. En een half uurtje kun je altijd wel vinden!


Geef jezelf wat ruimte! Niet alleen zijn je spieren weer een stuk soepeler, ook kalmeert je geest en voel je je rustiger! 

Voetreflexzone massage

Geef je voeten wat liefde


Als je na een lange dag hard werken voelt dat je lichaam wat gespannen en vermoeid is? Dan is dat niet zo gek. Je staat en loopt de hele dag op je voeten. Je voeten dragen je hele lichaam overal naartoe en mogen af en toe wel wat liefde ontvangen. Een voetreflexzone massage is helemaal gericht op het ontspannen van jouw lichaam via je voeten. 


Via de reflexpunten op de voeten hef ik met verschillende druk energetische blokkades op zodat kan jij een weldadige ontspanning ervaren. Mensen die de voetreflexzone massage hebben ervaren geven aan zich na de behandeling wakker en mellow te voelen. 

Thaise Yoga Massage

Lekker weer in je lijf!


Heb je het druk? Of voel je je gespannen en vermoeid? Merk je dat je veel in dezelfde houding werkt en vast zit of heb je last van je lijf omdat je vaak repeterende bewegingen maakt? 


Met de Thaise Yoga Massage help ik je om de plekken die vastzitten in je lichaam los te maken. Hierdoor kunnen kun je diep ontspannen, maar geeft deze massagevorm ook een verkwikkend effect. Al eeuwenlang wordt de Traditionele Thaise massage ingezet voor het verbeteren van welzijn en het verhelpen van klachten. Onlangs benoemde de UNESCO deze therapievorm tot Werelderfgoed. 


Mensen die de Thaise Yoga Massage hebben ervaren geven aan zich na de behandeling verfrist, licht en kalm te voelen. 

Massagetherapie

Eindelijk van die pijn af!


Heb je last van lichamelijke klachten zoals frozen shoulder, lage rugklachten, pijnlijke schouders of rug, nekklachten, of pijnlijke voeten, maar ook klachten als benauwdheid, piekeren of stress? Blijf er niet te lang mee lopen! 


Die klachten kunnen we namelijk heel goed aanpakken met Thaise Massagetherapie.  Vaak speelt er  bij aanhoudende fysieke klachten meer in het leven. Vanuit een integrale blik help ik jou met het onderzoeken van het gebied dat om aandacht vraagt en waar de klacht tot uiting komt.  


Acute lichamelijke klachten zijn vaak met een paar afspraken met een tussenpauze van één of of twee weken zo goed als verdwenen. Chronische klachten vragen vaak wat meer aandacht. Ik help je met het inzichtelijk maken van gewoontes en patronen die de klacht veroorzaken. Je kunt ook zelf oefenen met het doorbreken van patronen met de  oefeningen die ik je voor thuis meegeef. 


Zo kan jij uiteindelijk de innerlijke rust en ruimte ervaren waar je naar op zoek bent.

Lichaamsgerichte therapie

Loop je al een tijdje rond met grotere vraagstukken? Of merk je dat je steeds tegen dezelfde problemen aan lopen in je leven? Heb je de motivatie hebben om dingen anders te willen doen? Ben je al bij meerdere therapeuten of psychologen geweest en heeft dat niet of beperkt geholpen? Dan kan de lichaamsgerichte therapie wellicht wat voor je zijn. 


Mensen die te maken hebben gehad met een overweldigende of traumatische ervaring in kindertijd of later, of mensen die kampen met een vorm van verslaving kunnen profijt hebben van deze behandelvorm. De onderliggende oorzaak vindt vaak zijn oorsprong in de levensfase waarin de ontwikkeling van het zenuwstelsel nog niet was voltooid en er door omstandigheden onvoldoende aandacht is geweest van verzorgenden om te helpen het zenuwstelsel bij overprikkeling te reguleren. 


Steeds meer wetenschappers uit de psychologie en neurowetenschappen zien een link tussen een overprikkeld zenuwstelsel (door chronische stress, ontwikkelingstrauma of PTSS) en verschillende chronische ziektebeelden zoals prikkelbare darmsyndroom, ziekte van Crohn, fibromyalgie en andere auto-immuunziektes. 

Samen Bewegend Mediteren

Rust in je lijf, rust in je hoofd.


Misschien heb je het wel eens overwogen, mediteren. En misschien heb je het ook wel eens geprobeerd. Maar verplicht een kwartier, half uur of uur stilzitten, dat past niet helemaal bij je. 


Zodra je stil zit voel je de onrust in je lijf en komen de gedachten op. Doe ik het wel goed,  dit is niks voor mij. Of misschien wel je boodschappenlijstjes en to do's die je nog te doen hebt. Je aandacht vliegt alle kanten op. 


Als je net als ik moeite hebt om zo maar stil te gaan zitten, dan is bewegend mediteren wellicht wat voor je! Een andere manier van het trainen van je aandacht en focus helpt om de gedachtenstroom te kalmeren en te ontspannen. En zo ontspan jij ook. 


bottom of page