top of page
OMNAMO_VS0523[websize]137.JPG

Doorbraaksessie

In 30 minuten weet je of therapeutisch lichaamswerk wat voor je is.

Tijd voor verandering!

Misschien ben je al een tijdje aan het nadenken over verandering. Voel je je niet comfortabel in je vel en heb je vaak een gespannen lichaam? Heb je al van alles geprobeerd, van zelfhulpboeken tot fysiotherapie, maar hielp het niet? Je weet wellicht dat er meer aan de hand is dan de behoefte aan een beetje rust, maar kan het niet benoemen. 

 

Hoor jezelf vaak zeggen: "goed, druk maar goed hoor!" als anderen aan je vragen hoe het met je is? Je bent altijd druk, altijd hard aan het werk. Of het nu op het werk is, of thuis. Tijdens het sporten, bij vrienden, met je partner. Je bent gewoon altijd zo ontzettend hard aan het werk en je best aan het doen. En eerlijk gezegd vind je presteren ook wel belangrijk. Je hebt nauwelijks ruimte in je hoofd om tijd voor ontspanning in te plannen. En zeg nou zelf, als je om je heen kijkt is iedereen altijd ook hartstikke druk, toch?  

Of toch niet? Wordt het niet eens tijd om dat te veranderen? Eens na te gaan wat maakt dat je zo hard aan het werk bent? En om eens van dat gejaagde gevoel af te komen? Hoe zou het zijn om gewoon weer te ervaren dat je zonder van alles te doen ook al helemaal genoeg bent?  

 

Kom langs voor een doorbraaksessie en ik laat je zien hoe je met een lichaamsgerichte aanpak vanuit de Traditionele Thaise Massage weer jouw innerlijke rust en ontspanning terug kan vinden.

Doorbraaksessie bij Praktijk OMNAMO

Kom weer in balans!

Wanneer je merkt dat je steeds minder energie hebt en niet meer alles kan doen wat je normaal gewend was te doen, stel je jezelf wellicht de vraag hoe je je energie weer op peil kunt krijgen. Je gaat sporten, of vroeg naar bed. Maar als je van je sport toch al snel weer een prestatie maakt,  of je ligt wel vroeg in bed te piekeren dan bouwt die vermoeidheid zich op. 

Je wordt wellicht gevoeliger voor prikkels van buitenaf en merkt dat je zo langzamerhand steeds minder kan hebben. Van collega's, klanten en misschien zelfs van je geliefden. Ongemerkt zet je lichaam zich steeds meer schrap om het allemaal maar gewoon te blijven doen. Je bent de hele tijd maar druk en als je eerlijk bent vooral aan het voldoen aan de verwachtingen van anderen.​​

Dat kost energie, maar dat brengt je ook voldoening. Of maak je dat jezelf wijs en is die verhouding wat uit balans en maak je dat jezelf vooral wijs?Wat maakt nou dat je vooral zo met de buitenwereld bezig bent?

 

Wellicht heeft de binnenwereld weer wat aandacht nodig. Eventuele beschermingspatronen uit het verleden steken de kop op om je het allemaal te laten bolwerken. De automatische piloot gaat aan, maar vliegt die wel in de richting die jij zelf op wil? Hoe kun je er achter komen of je wordt gedreven door deze patronen en hoe kun je deze zou willen doorbreken? Kom in 30 minuten eens ontdekken hoe je weer ontspannen en vrij kan leven.

In gesprek tijdens doorbraaksessie OMNAMO

Gratis en vrijblijvend

Oefening tijdens doorbraaksessie bij OMNAMO

In de gratis en vrijblijvende Doorbraaksessie kijken we vanuit een breed perspectief naar je klachten en je wens om te veranderen. Voorafgaand aan de sessie ontvang je van mij een vragenlijst, die je online en in je eigen tijd kunt invullen. 

 

In een half uur nemen we de highlights uit de ingevulde vragenlijst kort door en ontdekken we samen waar aanknopingspunten zitten om weer tot jouw natuurlijke en ontspannen aard te komen.

 

Dat doen we met een korte begeleide meditatie, visualisatie en lichaamswerk. Of je nu besluit om aan de slag te gaan of niet, je krijgt van mij in ieder geval twee lichaamsgerichte tips en tools mee om zelf mee te experimenteren. Ik zal je ook een voorstel op maat doen om nu echt aan de slag te gaan. 

Maak jouw afspraak

Is het nu tijd om je energie te herstellen en te leven vanuit je authentieke kwaliteiten? Maak een afspraak!

De afspraak voor een Doorbraaksessie vindt plaats in mijn praktijk aan de Burgemeester Weertsstraat 40 in Arnhem. 

 

Zorg dat je na het gesprek wat tijd vrij hebt. In deze verkennende sessie kunnen soms onverwachts emoties opkomen. Het is dan fijn om de tijd te hebben en even wat frisse lucht tot je te nemen. Misschien een rondje door het naastgelegen Sonsbeekpark te lopen in plaats van gelijk weer je drukke leven in te stappen. 

 

Het aankijken van beschermingspatronen uit het verleden is niet zomaar iets. Het vereist moed om je open en kwetsbaar op te stellen als je niet gewend bent je veilig te voelen. Waarschijnlijk weet je van binnen al dat je dit aankan en dat je het nodig hebt, maar kan het brein met alle overlevings- en beschermingsreflexen je nog weerhouden van te starten. Of je nu start of later, die weerstand zal je voorlopig nog wel even tegenkomen. Dan kun je er maar beter nu aan de slag gaan. Wees welkom!

Afspraakvenster
bottom of page