Thaise Yoga Massage ontspannend

Een ontspannende Thaise yogamassage wordt gegeven op een zachte mat op de grond, over de kleding heen. Deze massage helpt om je lichaam te ontspannen en los te maken. Het bevordert de bloedsomloop en reduceert stress. De behandeling bestaat uit een combinatie van strekkingen, vergelijkbaar met yogahoudingen, vloeiende bewegingen, zachte of diepe stimulaties van de spieren, gekozen op de door jou gewenste druk. Olie wordt alleen gebruikt voor ontspannende massages aan voeten, handen, nek en/of hoofd. Tijdens een ontspanningsmassage wordt het hele lichaam behandeld, maar er is ook ruimte voor specifieke wensen. 

Fotoshoot-MoniekvanSelmFotografie-9.JPG

Heb je het druk? Of voel je je gespannen en vermoeid? Merk je dat je veel in dezelfde houding werkt en vast zit of heb je last van je lijf omdat je vaak repeterende bewegingen maakt? De strekkingen in de ontspanningsmassage helpen om de plekken die vastzitten los te maken waardoor je bloed en energie weer goed door je lichaam kan stromen en dat heeft een verkwikkend effect. Mensen die de Thaise ontspannende massage hebben geboekt geven aan zich na de behandeling verfrist, licht en kalm te voelen. Is Thaise Yogamassage helemaal nieuw voor je, en vind  je het wat spannend? Dan is de Thaise Stoelmassage wellicht wat voor je.

Wat kun je verwachten?

 

Ik ontvang je bij binnenkomst met een kop thee. Voorafgaand aan de behandeling stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail toe. De antwoorden van deze vragenlijst nemen we door, en als het je eerste behandeling is, ligt ik toe wat de Thaise massage inhoudt.

 

Afhankelijk van de intake behandel ik je op de mat in rug-, zij-ligging of buikligging of in een zithouding. Er zijn voldoende kussens en attributen aanwezig om je comfortabel te laten liggen of zitten. Soms heeft het lichaam ineens behoefte om te bewegen en daar is tijdens de behandeling voldoende ruimte voor.

Na de behandeling praten we kort na over wat het effect is geweest en drinken we een glas water.  Soms komen we tijdens de massage iets tegen dat we allebei niet verwachten. Een pijnlijke plek of een gewricht dat om extra aandacht vraagt. Het kan gebeuren dat de massage daardoor iets uitloopt (tot 10 minuten). 

Extra informatie

 

  • De massage wordt gegeven over de kleding heen, dus draag makkelijk zittende kleding zoals een t-shirt (met lange mouwen), een jogging of yogabroek of iets vergelijkbaars. Je kunt je ook ter plekke omkleden. 

 

  • Een ontspannende Thaise yogamassage kun je boeken voor 60, 90 en 120 minuten. Met een behandeling van 60 minuten is het lichaam verkwikt en ontspannen. Een behandeling van 90 of 120 minuten heeft meer ruimte voor specifieke aandachtsgebieden, gezamenlijke meditatie of ademwerk.

Ben je klaar voor ontspanning? Plan dan gemakkelijk in de online agenda de massage van jouw voorkeur:

Thaise Massage ontspannend 60 minuten

Thaise Massage ontspannend 90 minuten

Thaise Massage ontspannend 120 minuten

Wil je maximaal resultaat van je massage? Plan dan niet te veel afspraken (direct) na de massage en drink voldoende water. Probeer op de dag van de massage koffie en alcohol te vermijden.