Thaise Voetreflex Massage ontspannend

Een ontspannende Thaise voetreflexmassage wordt gegeven op een zachte mat op de grond of vanuit een gemakkelijke stoel. Deze massage helpt om je lichaam te ontspannen vanuit de voeten. Je voeten dragen je de lichaam de hele dag. Vanuit de reflexpunten kan het hele lichaam benaderd worden. Deze vorm van massage stimuleert de bloedsomloop en reduceert stress. De massage wordt vooraf gegaan aan uit kort voetenbad. Daarna een massage van de voeten met een zachte geurende olie waarbij alle reflexpunten op de voeten worden aangeraakt.

IMG_1798_edited.jpg

Ben je toe aan een verfrissend gevoel na een lange dag hard werken. Of is je lichaam wat  gespannen en vermoeid? Probeer dan eens een voetreflexbehandeling. Je staat en loopt de hele dag op je voeten. Je voeten dragen je hele lichaam overal naartoe. Via de voeten kunnen energetische blokkades worden opgeheven en kan er een weldadige ontspanning komen. Mensen die de Thaise voetreflex massage hebben geboekt geven aan zich na de behandeling wakker en mellow te voelen. Heb je kriebelige voeten? Dan is de Thaise Stoelmassage wellicht wat voor je.

Wat kun je verwachten?

 

Ik ontvang je bij binnenkomst met een kop thee. Voorafgaand aan de behandeling stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail toe. De antwoorden van deze vragenlijst nemen we door terwijl je een voetenbad krijgt. Als het je eerste behandeling is, ligt ik toe wat de Thaise Voetreflex massage inhoudt.

 

Afhankelijk van de intake behandel ik je op de mat in rugligging of vanuit een gemakkelijke stoel. Je kunt je kleding gewoon aanhouden, alleen de voeten en onderbenen worden ontbloot. Bij een ontspannende Thaise voetreflex massage werk ik met heerlijke geurende zachte olie uit Thailand. Eerst masseer ik de reflexzone punten op de rechtervoet en dan de linker. 

Na de massage praten we kort na over wat het effect is geweest en drinken we een glas water.  Soms komen we tijdens de massage iets tegen dat we allebei niet verwachten. Een pijnlijke plek of een gewrichtje in de voet dat om extra aandacht vraagt. Het kan gebeuren dat de massage daardoor iets uitloopt (tot 5 minuten). 

Extra informatie

 

  • De massage wordt gegeven op de onderbenen en de voeten. Ik raad je aan makkelijk zittende kleding te dragen, zoals een t-shirt (met lange mouwen), een jogging of yogabroek of iets vergelijkbaars zodat de broekspijpen opgestroopt kunnen worden, zonder de benen af te knellen. 

 

  • Een ontspannende Thaise Voetreflex Massage kun je boeken voor 60 minuten. 

Ben je klaar voor ontspanning? Plan deze massage dan gemakkelijk in de online agenda :

Thaise Voetreflex Massage ontspannend 60 minuten

Wil je maximaal resultaat van je massage? Plan dan niet te veel afspraken (direct) na de massage en drink voldoende water. Probeer op de dag van de massage koffie en alcohol te vermijden.