Thaise Stoelmassage

Ik hoor het veel in mijn praktijk, mensen die al wat langer last hebben van een eerder verrekte spier in de rug. Of die door thuiswerken aan de keukentafel stijve spieren in de nek en de schouders hebben. Hierdoor gaat alles als het ware steeds meer vastzitten. Het lijf gaat namelijk op andere plekken steeds meer compenseren. 

Je kunt natuurlijk zelf wat rekkingen van de nek, schouders en rug doen. Maar als dat niet helpt kan een korte Thaise Stoelmassage je net even die ontspanning en opfrissing geven die je lijf nodig heeft. 

De Thaise stoelmassage behandeling is een combinatie van de Traditionele Thaise massage op de mat en de klassieke stoelmassage. Deze stoelmassage heeft ook overeenkomsten met shiatsu-stoelmassage.

IMG_1481.jpeg

Even van die pijn in rug, nek en schouders af? Probeer eens een Thaise stoelmassage. Zo ontvang je direct verlichting voor je klachten en ervaar je de aanraking van de Thaise massage. Mensen die een Thaise stoelmassage hebben ervaren geven aan verbaasd te zijn over hoeveel ontspanning er kan ontstaan in slechts een half uur. Vaak wordt na een Thaise stoelmassage een afspraak gemaakt voor een ontspannende Thaise Yogamassage of een klachtgerichte Thaise Yogamassage

Wat kun je verwachten?

 

Ik ontvang je bij binnenkomst met een glas water. Voorafgaand aan de behandeling stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail toe. De antwoorden van deze vragenlijst nemen we kort door. Ik ligt toe wat de Thaise massage inhoudt en hoe dat in zijn werk gaat op de massagestoel.

 

Ik stel de massagestoel af op jouw lengte zodat je helemaal comfortabel in de stoel kan hangen. Afhankelijk van je klachten leg ik de focus op een specifiek deel van het lichaam, maar ik behandel in ieder geval de rug, de schouders, de nek en de armen en sluit af met het hoofd. 

Na de behandeling praten we kort na over wat het effect is geweest en drinken we een glas water.  Na 30 minuten sta je weer buiten. Soms komen we iets tegen waardoor de behandeling een paar minuten kan uitlopen. 

Extra informatie

 

  • Voor een stoelmassage is het prettig om makkelijk zittende kleding te dragen zoals een t-shirt, maar dat is niet perse nodig.  Schoenen mogen uit en een eventuele riem mag af. Heb je lang haar, dan is het fijn om een elastiekje mee te nemen.

 

  • Een stoelmassage kun je boeken voor 30 minuten. 

Klaar voor wat ontspanning? Plan dan gemakkelijk in de online agenda een Thaise Stoelmassage in:

Stoelmassage 30 minuten

Wil je maximaal resultaat van deze behandeling? Zorg op de dag van de massage dat je voldoende water drinkt naast eventuele koffie, thee of andere dranken. Vermijd alcohol.