Fotoshoot-MoniekvanSelmFotografie-31.JPG

Aanbod

Alles wat leeft groeit en bloeit is altijd in beweging. Soms stokt die beweging en ontstaan er klachten. Die klachten kunnen zich uiten in zowel fysieke klachten als mentale klachten of een combinatie van beiden. De basis voor mijn behandelingen komt voort uit mijn opleiding als natuurgeneeskundig therapeut. De holistische kijk die ik vanuit de Traditionele Thaise massage en de Traditionele Chinese Medicijnleer heb meegekregen combineer ik met de westerse kennis van het menselijk lichaam om beweging en energie weer op gang te brengen.  

In mijn aanbod vind je verschillende vormen van behandelingen, van ontspannende massage tot lichaamsgerichte therapie. Lees er hieronder meer over en kies de behandeling die bij je past. Wil je een advies over welke behandeling het beste voor je is? Neem dan contact met me op. 

Fotoshoot-MoniekvanSelmFotografie-9.JPG

Thaise Yogamassage - ontspannend

Heb je het druk? Of voel je je gespannen en vermoeid? Merk je dat je veel in dezelfde houding werkt en vast zit of heb je last van je lijf omdat je vaak repeterende bewegingen maakt? De strekkingen in de ontspanningsmassage helpen om de plekken die vastzitten los te maken waardoor je bloed en energie weer goed door je lichaam kan stromen en dat heeft een verkwikkend effect.

Fotoshoot-MoniekvanSelmFotografie-29.JPG

Thaise Yogamasage - klachtgericht

Heb je ook wel last van lichamelijke klachten zoals lage rugklachten, pijnlijke schouders of rug, nekklachten, of pijnlijke voeten? Of heb je al wat langer meer complexe klachten aan de heupen, RSI, een tennisarm of frozen shoulder en helpt gewone fysiotherapie niet? Of ben je regelmatig benauwd en heb je veel last van piekeren of stress? Dan is deze behandeling wellicht wat voor jou. 

Fotoshoot-MoniekvanSelmFotografie-23.JPG

Lichaamsgerichte therapie

Loop je al een tijdje rond met grotere vraagstukken of steeds tegen dezelfde problemen aan lopen in hun leven en de motivatie hebben om dingen anders te willen doen? Ben je al bij meerdere therapeuten of psychologen geweest en heeft dat niet of beperkt geholpen?  Ook mensen die te maken hebben gehad met een overweldigende of traumatische ervaring in kindertijd of later of mensen die kampen met een vorm van verslaving kunnen profijt hebben van deze behandelvorm. 

IMG_0712_edited_edited.jpg

Bewegingscoaching

Hoe begin je met bewegen? Wat motiveert je en wat weerhoudt je? Lukt het je om je eigen lichaam in beweging te krijgen of heb je wat hulp nodig. Heb je minder vertrouwen in je lijf, of heb je bij eerdere enthousiaste pogingen blessures opgelopen? Een bewegingscoachingsessie is geschikt voor mensen die al een tijdje denken over bewegen, maar niet weten hoe te starten, mensen die in het verleden blessures hebben opgelopen of mensen die door huidige klachten bepreking ervaren om te bewegen.

Thaise Stoelmassage

Thaise Stoelmassage

Even van die pijn in rug, nek en schouders af? Probeer eens een Thaise stoelmassage. Zo ontvang je direct verlichting voor je klachten en ervaar je de aanraking van de Thaise massage. Mensen die een Thaise stoelmassage hebben ervaren geven aan verbaasd te zijn over hoeveel ontspanning er kan ontstaan in slechts een half uur. Blijf niet langer lopen met die opgetrokken schouders of nekpijn. 

IMG_1798_edited.jpg

Thaise Voetreflex Massage ontspannend

Ben je toe aan een verfrissend gevoel na een lange dag hard werken. Of is je lichaam wat  gespannen en vermoeid?  Probeer dan eens een voetreflexbehandeling. Je staat en loopt de hele dag op je voeten. Je voeten dragen je hele lichaam overal naartoe. Via de voeten kunnen energetische blokkades worden opgeheven en kan er een weldadige ontspanning komen. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de behandelingen die ik geef of wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met me op!

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg me op social media: 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon